Pillefyr Horsens

Køb dit nye pillefyr hos Åstruplund Smede- og Maskinværksted A/S. Vi leverer pillefyr i Horsens og omegn, og har mange års erfaring indenfor bæredygtige energikilder, VVS, smedearbejde og meget andet. Vi leverer og installerer dit pillefyr og rådgiver dig også i forhold til vedligeholdelse. Ønsker du at tilkøbe bio-brænsel og søge hjælp til reparationer, er det også noget vi er behjælpelige med.

Pillefyr – Vejen til Grøn omstilling

Hos Åstruplund Smede- og Maskinværksted A/S møder vi ofte kunder, der ønsker at omskifte det gamle oliefyr med et mere bæredygtigt alternativ. En anden energikilde, som ikke blot er bedre for miljøet, men som også giver besparelser på varmeregningen. Hos Åstruplund Smede- og Maskinværksted A/S forhandler vi Vølund pillefyr i Horsens og Omegn. Kvalitetssikrede pillefyr som giver de bedste resultater.

Et pillefyr leverer i al sin enkelthed varme til boligen. Det fungere lidt på samme måde som et olie- eller et gasfyr, bare uden at forurene vores miljø. Istedet for gas og olie forbrændes sammenpressede træspåner og savsmuld. Et pillefyr består af et depot til sammenpressede træpiller, en brænder og en kedel. Træpillerne føres automatisk træpillerne fra depotet over i brænderen. Der kræves dermed følgeligt, at du løbende fylder depotet op med træpiller, så anlægget har noget at fyre op med. Pillefyret har derudover en blæser og røgsuger, som skaber ventilation og giver luft under forbrændingen. Der findes forskellige typer pillefyr. Funktionen varierer efter, hvilken kedel anlægget har.

Få tilskud til dit nye pillefyr

I Danmark satser vi mere og mere på grøn omstilling. En nødvendig udvikling, som den danske stat støtter op om. Ønsker du derfor at udskifte dit gamle oliefyr med et bæredygtigt pillefyr, kan du søge økonomisk tilskud til din investering. Pengene uddeles efter hvilken energikilde du ønsker at udskifte. Et gammelt oliefyr vil fx give et større tilskud end et gasfyr, eftersom oliefyret er mere forurenede end gasfyret. Vi rådgiver dig gerne, når ansøgningen om tilskud skal skrives, så du får de midler retur, som du er berettiget til.

Er et pillefyr altid det rigtige valg?

Hos Åstruplund Smede- og Maskinværksted A/S sker det fra tid til anden, at vi taler en kunde fra at investere i et pillefyr. Det er nemlig ikke alle husstande, der vinder ved at investere i et pillefyr. Det er selvfølgelig godt at tænke bæredygtigt, men når det kommer til besparelsen, er et pillefyr ikke altid den rette vej at gå. Det er meget forskelligt fra husstand til husstand. Har du en stor familie, med et tilsvarende stort forbrug, er det klart investeringen værd. Bor der imidlertid kun få personer i din husstand, giver det ikke altid mening med et pillefyr.

Hvad kan du spare ved at købe et pillefyr?

Inden du investerer i et pillefyr, anbefaler vi, at din mulige besparelse først udregnes. Hos Åstruplund Smede- og Maskinværksted A/S samarbejder vi i den forbindelse sammen med HK Energirådgivning. De har mange års erfaring med at regne på besparelser indenfor grønomstilling. Der er rigtig mange faktorer der skal inkluderes i regnestykket, for at resultatet bliver så realistisk som muligt. Når tallene imidlertid er lagt sammen, giver det et godt og præcist billede på, hvor meget du kan spare ved at investere i et pillefyr. Det giver dig mere sikkerhed, inden du investerer i grøn omstilling.

Alternativer til pillefyr

Der eksisterer mange alternativer til pillefyr. Det er fx også en mulighed at arbejde med jordvarme i stedet. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til bæredygtige energikilder. Uanset hvad I vælger, kan Åstruplund Smede- og Maskinværksted A/S hjælpe jer med at monterede det korrekt. Vi rådgiver også gerne.

Om Åatruplund Smede- og Maskinværksted A/S

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1988, og har dermed næsten 30 års erfaring med i bagagen. Det gør Åstruplund Smede- og Maskinværksted A/S til det helt rette valg, hvis du ønsker kompetent rådgivning om pillefyr og en efterfølgende kvalitetsikret montering. Virksomheden har været med fra begyndelsen, og har fulgt udviklingen indenfor pillefyr. Hos os kan du derfor forvente ærlig og kompetent rådgivning og grundigt udført håndværk hver gang. Kontakt os for mere information.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation